keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Tervetuloa!

Tervetuloa lukemaan Näillä käsillä –blogia! Tarkoituksena on koota yhteen paikkaan tietoa suomalaisten toiminnasta Etsyssä ja etsyilyvinkkejä niin myyjille kuin ostajillekin, esitellä tuotteita sekä tietenkin tarjota vertaistukea kaikille toiminnassa mukana oleville.

Jos olet kiinnostunut käsintehdyistä tuotteista, Etsy on sinulle versinainen runsaudensarvi. Yli sata tuhatta kauppaa yhden katon alla! Käsitöitä, käsityötarvikkeita ja vintagea joka puolelta maailmaa.

Meitä suomalaisiakin alkaa olla jo varsinainen läjä, harrastajia ja ammattilaisia joka lähtöön. Suomalaiselta käsityöläiseltä ostamalla olet ekologinen, koska tavaroita ei tarvitse kuljettaa toiselta puolen maailmaa. Käsintehtyä ostamalla tuet osaajaa ja yleensäkin pienteollisuutta ja yrittämistä. Lisäksi voit olla varma, että tuotteesi on jos ei täysin ainutlaatuinen niin ainakin hyvin harvinainen.

Etsyssä on myös Alchemy-osio, jonne voi esittää toiveensa tuotteesta. Jos sinulla on mielessäsi unelmiesi käsilaukku, voit kirjoittaa Alchemyyn sen speksit ja jäädä odottelemaan myyjien ehdotuksia yhteistyöstä. Loistava mahdollisuus saada kohtuuhinnalla täysin omien toiveiden mukainen tuote! Muutenkin moni Etsy-kauppias toivottaa tilaustyöt lämpimästi tervetulleiksi.

Jos Etsy ei ole sinulle ennestään tuttu, suosittelen lämpimästi. Jos kaipaat apua Etsy-hauissasi, autan mielelläni.

Kuka minä sitten olen? Olen Sanna ja varsinaisesti majailen blogissani täällä. Etsyssä tottelen nimeä Ganeshas ja kaupastani voit löytää pientä hauskaa – rintakoruja, pinnejä, magneetteja jne.
Itse ostan Etsystä kaikkea käsityötarvikkeista ja napeista koruihin ja vaatteisiin. Juuri tänään sain lähetyksenä huovanpalasia, joita tarvitsen korujeni tekemiseen.
Olen myös tämän blogin päähuseeraaja, joten jos haluat itsellesi kirjoitusoikeudet blogiin (=olet suomalainen Etsy-myyjä) tai sinulla on muuta kysyttävää aiheeseen liittyen, otan mielelläni viestejä vastaan.

Kiitos, että käsintehty kiinnostaa!

3 kommenttia:

 1. Miten siis tuolla Etsyssä, voi etsiä esimerkiksi sellaista kuka myy palloketjuja, tai semmosia muoviriipuksia (sieniä, herkkuja, hahmoja, "leluja" yms..) En oikein osaa selailla siellä

  VastaaPoista
 2. Vastaan nyt tähän, koska profiilissasi ei ole sähköpostia - toivottavasti vastaus sattuu silmääsi myöhemmin.
  Tarkoitatko palloketjulla tavallista tarvikeketjua? Kannattaa laittaa hakulaatikkoon ehdoksi "supplies" (=tarvikkeet) ja hakusanaksi "ball chain". Tässä suora linkki hakutuloksiin. Kuten huomaat, osumia on tuhansia eri materiaaleissa ja väreissä. Hakua voi toki tarkentaa, esim. "silver ball chain".
  http://www.etsy.com/search/supplies?search_submit=&ref=auto&q=ball+chain&view_type=gallery

  En ole ihan varma, millaisia riipuksia tarkoitat, mutta ainakin hakusanoilla "plastic charm" tulee paljon osumia.

  Kannattaa siis käyttää hakusanoja, jos etsii jotain erityistä. Muuten kannattaa mennä kategorioittain.
  http://www.etsy.com/categories

  Toivottavasti näistä on apua.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita! Jos haluat, että käsittelemme esimerkiksi Etsyn tarjontaa jollakin tuotealueella, jätä vinkki.